Beleef & geniet van een unieke culinaire avond. En dat voor een heel goed doel!

Schuif voor €185,00 p.p. aan tafel voor een heerlijk driegangendiner, inclusief drank in de prachtige en historische ambiance van het Hulstkamp Gebouw. Je steunt daarmee direct het goede doel De Straatkapper. Het belooft een mooie avond te worden met fine dining, goede sfeer en mooie verhalen.

 

De Hoofdzaak‘ is een benefietavond geheel met als doel om geld in te zamelen voor een kappersbus, waarmee De Straatkapper in de haarvaten van de wijk naar de mensen toe kan die op straat leven. De Straatkapper bezorgt hen een gratis knipbeurt en zorgt daarmee voor een moment van ‘je goed voelen’, waardigheid, hoop en liefde.

 

Voor iedere verkochte ticket doneer je automatisch hetzelfde diner de volgende dag aan iemand die op straat leeft. Daarnaast organiseren we op deze benefietavond een veiling, waar onder andere exclusieve foto’s van award-winning en journalistiek fotograaf Isabelle Hattink worden geveild. Pure en indringende verhalen van haar reis met De straatkapper. En dat alles om de kappersbus zo snel mogelijk door de stad te laten rijden!

 

Kom alleen, romantisch met zijn tweetjes, met je collega’s of met je hele team. Hoe supergaaf is het om aan je hele team of zakenrelaties te laten zien welk goede doel je steunt! Bestel snel je ticket!

 

Wanneer: 20 januari 2024

Hoe laat: vanaf 17:00uur

Waar: Hulstkamp Gebouw (Maaskade 119, 3081 NK, ROTTERDAM)

Prijs: €185,00 (diner, incl. drank)

Dresscode: Tenue de ville

Mede mogelijk gemaakt door

X