Contact us

Doe jij mee?

Wat is nu nog leuker dan samen gave dingen te doen voor onze kwetsbare doelgroepen, de stad en voor elkaar!  Meedoen als Hand van Humanitas is heel makkelijk, maar vooral erg leuk. Misschien heb je wel een gaaf idee hoe je concreet iets wilt betekenen voor onze kwetsbare doelgroepen, medewerkers en organisatie. Geen idee waar te beginnen? Dan helpt Handen van Humanitas graag mee met het bedenken en uitwerken van echt iets moois. Je betekent direct iets voor de ander, maar niet in de laatste plaats voor jezelf. Je laat namelijk zien betrokken te zijn, waarmee je maatschappelijk verantwoord ondernemen naar een volgend level trekt. Ben je eenmaal ‘Hand van Humanitas’, dan zorgen we er natuurlijk voor dat onze gezamenlijke gave dingen en initiatieven de juiste aandacht krijgt, want ‘wat je aandacht geeft; groeit!’ Daarnaast willen elkaar jaarlijks eens zien en spreken, om vooral vooruit te blikken op onze toekomstige initiatieven en duurzame samenwerking.  


Wil je hierover even doorpraten of direct een afspraak maken? Bel of stuur me een berichtje op 06-22 52 25 49 of klik direct op het telefoon icoontje  linksonder. Maar je kunt me ook een privéberichtje sturen via het chat icoontje rechtsonder.


Lees gerust onze mooie en inspirerende verhalen in ons nieuwsoverzicht

Idee aandragen

U heeft de mogelijkheid zelf een idee aan te dragen, en mee uit te voeren, die ook ten goede komt van onze cliënten, medewerkers en organisatie.

Website

U wordt als één van de handen van Humanitas op deze website genoemd.

Adviesgesprek

Bij een vraagstuk op zorggebied voor u of één van uw familieleden, bieden wij een persoonlijk adviesgesprek met één van onze professionals.

Bijeenkomst

U krijgt een uitnodiging voor de inspirerende jaarlijkse themabijeenkomst van Humanitas.

Samenwerking

U kunt rekenen op een langdurige goede samenwerkingsrelatie en waardering voor uw inzet.

MVO

U zet een mooie stap in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Met een klein gebaar, heeft u een grote impact.

Samen krijgen we de 

handen op elkaar.

X