Doneer liefdevol een oliebol!

Dat is de naam van onze supergave actie, waarin wij de Rotterdammer en iedereen daarbuiten oproepen om verse oliebollen te doneren aan de bewoners van de verpleeghuizen van Stichting Humanitas Rotterdam. Dat kan door een klein bedrag van €2,40 te doneren.

De donkere weken zijn aangebroken. De huidige COVID-ontwikkelingen doen de bewoners van de verpleeghuizen weer vrezen. De angst voor een lockdown begint te overheersen. Weer je eigen familie niet zien, weer die knuffel niet krijgen, weer dat gevoel van eenzaamheid en dat extra gevoel van isolatie. Dit zijn de angsten die door de gedachten van de bewoners dwalen en hen niet los laat.

Samen met De Oliebollenbakkerij van Remon Muller in Nieuwerkerk aan den IJssel en niemand minder dan Joris Lutz willen we in december zorgen voor een lichtpuntje in deze donkere maand. Iedereen die de bewoners van de verpleeghuizen een warm hart toedraagt kan tenminste twee oliebollen doneren, met een totale waarde €2,40. Een heel kleine bijdrage voor het goede gevoel die de donateur bij de oudere kwetsbare doelgroep teweegbrengt. Natuurlijk mag er zoveel gedoneerd worden als gewenst.

Remon Muller, de bekendste oliebollenbakker van de regio, gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel kan niet wachten met het bakken van de overheerlijke oliebollen voor de verpleeghuisbewoners. “Dat verdienen ze toch? Zo’n heerlijk bolletje. Als ik kan bijdragen aan dat goede gevoel, dan doe ik dat natuurlijk graag” vertelt hij aan Nicole van Namen, initiatiefnemer van Handen van Humanitas.

Nicole; “Onze bewoners van het verpleeghuis hebben het zwaar. We willen hen, ook deze keer weer, niet vergeten. Speciaal voor deze actie doneert acteur, schrijver en zanger Joris Lutz een speciaal geschreven lied, als Ode aan de Oliebol. Hoe fantastisch!”

Doel is om zoveel mogelijk oliebollen op te halen zodat iedereen bewoner ervan kan genieten. Op 22 december 2021, om 10:30uur willen we onder veel aandacht en hopelijk weer op spectaculaire wijze, de eerste oliebollen gaan uitrijden naar het eerste verpleeghuis, Humanitas Akropolis, Achillesstraat 290 in Rotterdam.

Klik op de knop om direct oliebollen te doneren!

Deel op social media!X