De Regenboogroos

Jazeker, ze bestaat echt! De Regenboogroos. Een echte roos geteeld in regenboogkleuren. Een meer toepasselijke bloem bestaat er niet! De roos staat symbool voor iedere roze oudere die uit de kast is gekomen, maar ook voor al diegenen die de kast weer zijn ingegaan of nog in de kast zitten. Met de roos willen we bewustwording creëren met als doel begrip en acceptatie te vragen voor roze ouderen, die net als ieder ander mogen en kunnen zijn wie ze zijn. 

 

Doneren

Je kunt een roos doneren, door deze te kopen in onze webshop. Daarmee laat je zien voor een samenleving te staan, waar een roze oudere veilig kan wonen en zijn wie hij/zij is. Bij een veilige woonomgeving in een zorginstelling hoort ook dat het netwerk om hen heen, zoals medici, verzorgend- en ondersteunend personeel tools krijgt om het gesprek aan te gaan over seksuele diversiteit. Met de opbrengst kunnen we de leefomgeving daarom nog veiliger maken!

 

Hoe gaat de donatie?

Wanneer je de roos in onze webshop aanschaft, zullen wij jouw roos, samen met alle andere gedoneerde rozen in een mooi samengestelde bos op elke verpleeghuislocatie van Stichting Humanitas Rotterdam aanbieden. Deze bos rozen krijgt een prominente en zichtbare plek voor iedereen. Daarmee blijven we bewustwording creëeren, maar nu ook met jou als stem. Dank je wel alvast! 

X