De Roze Handen ineen!

Handen van Humanitas, grafisch ontwerpbureau Carnero Concept & Creatie en het Grafische Lyceum Rotterdam sloegen de handen ineen om de mooie kalender Oud Roze te maken. Studenten van de opleidingen: Fotografie, Mediavormgever en Allround mediamaker kregen de opdracht met hun ontwerpen en creaties het thema oud roze zichtbaar te maken. En dat lukte. Het resultaat mag er zeker wezen! Wij bieden u deze kalender graag tegen een klein bedrag aan, waarmee u direct de campagne steunt.

 

De kalender

De kalender ‘Oud Roze’ is tegelijkertijd een verjaardagskalender en dat gaf ruimte voor 24 prachtige vrije werken met oud roze als thema. U wordt elke maand dubbel verrast met foto’s, grafische creaties, een tekst of zelfs een recept. Alles komt terug op deze kalender. Vrij zijn in expressie, draagt hopelijk ook bij in vrij zijn in wie je bent.

 

Bestelling

De bestelling van dit product verloopt via onze partner Het Rotterdams Warenhuis, daarom word je doorgelinkt. Zij zorgen er ook voor dat je je product thuis bezorgd krijgt.

 

X