Roze vinyl

Jazeker! Het bestaat nog; Vinyl. En dit is een heel speciale uitgave, want het vinyl is oud roze van kleur! Haal je platenspeler dus maar alvast van zolder! 

 

Richard Groenendijk

Niemand minder dan cabaretier en zanger Richard Groenendijk doneerde speciaal voor deze campagne zijn gezongen verhaal ‘Ik hoop het wel’ uit zijn show ‘Voor iedereen beter’. Een verhaal over oude oordelen op meeslepende en prachtige manier vertolkt. Hij neemt je mee naar een plek waar ‘jezelf zijn’ niet vanzelfsprekend is en waar het bevechten van acceptatie nog moeizaam kan zijn.

 

De Roze Lijsterbessen

Speciaal voor De Roze Lijsterbessen, hèt roze zangkoor van Stichting Humanitas Rotterdam, werden achtergrondpartijen gearrangeerd. De Roze Lijsterbessen maken deel uit van de Roze Salon, een dagbesteding waar gelijkgestemden elkaar treffen. De prachtig ingezongen koorpartijen zijn te horen op de plaat. Wat zijn we daar trots op, maar vooral op hen, De Roze Lijsterbessen.

 

Bestelling

De bestelling van dit product verloopt via onze partner Het Rotterdams Warenhuis, daarom word je doorgelinkt. Zij zorgen er ook voor dat je je product thuis bezorgd krijgt. 

X
Call Now Button