€131.650 voor De Straatkapper!

Klik hier voor meer foto’s van de avond.

Dit hadden we niet durven dromen! Onze eerste benefietavond ‘De Hoofdzaak’ leverde het fantastische bedrag van €131.650 op!

Wat zijn we enorm trots dat er zo veel gulle gevers het initiatief van De Straatkapper hebben omarmd! Samen met Hutten food & design, bedachten we meer dan een jaar geleden het idee van een galadiner met een veiling in het prachtige historische Hulstkamp Gebouw – Evenementenlocatie. Een veiling van de indringende journalistieke foto’s van Isabelle Hattink, verder uitgedacht en vormgegeven met Carnero concept + creatie.

Het grote succes van deze avond werd ook mede bepaald door de tomeloze inzet van presentator Jan Dirk Stouten en veilingmeester Sijbrand Booij, die aanspraak deden op de gulheid en compassie van de gasten. Met dit als fantastisch resultaat! Hoe supergaaf!

Naast de foto’s, een figurantenrol in de film ‘Opa Cor’ en de ‘Klassieker’ Feyenoord – Ajax, was er nog een bijzonder veilingstuk. Niemand minder dan Lee Towers was de kers op de taart. Zijn live optreden van ‘You Never Walk Alone’ werd geveild en bracht een ongekend bedrag op! Het dak ging eraf!

Dit is de synergie die we voor ogen hebben; de samenwerking en verbinding in de stad. De Handen van Humanitas, hèt netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers, die De Straatkapper mede mogelijk hebben gemaakt.

Dank dank dank, aan alle grote en kleine donateurs en verbinders! Speciale dank aan Fritz Henkel Foundation, Schwarzkopf Professional, Stichting Bevordering van Volkskracht, Rotterdam Charity Club (Peter Van der Linde), RAUWcc (Maarten Reijgersberg), Awesome Foundation Rotterdam (Laurens van Wesep), Stichting Humanitas Rotterdam en Rijnmond, Margot van Holten van Hutten food en design, en Melanie van Uitert voor het regisseren van de prachtige avond. En alle anderen die een bijdrage leverden.

Dankzij hen kunnen, bedenker van De Straatkapper, Sjoerd de Vries en zijn collega Auke van Harten met deze onverwachte opbrengst eindelijk hun kappersbus en elektrische bakfiets aanschaffen. Nog meer dak- en thuislozen èn mensen in financiële nood gaan zij op deze manier bereiken om ze te kunnen voorzien van een gratis knipbeurt.

Dit krijgt een vervolg, zet maar vast in je agenda! Op zaterdag 25 januari 2025 is de volgende benefietavond waar je bij kunt (moet) zijn! Je kans om maatschappelijk en betrokken het verschil te maken. Dit wil je niet missen! #samengavedingendoen

Een knipbeurt t.v.w. €10,00 doneren? Dat kan! Graag zelfs! Klik hier om direct te doneren.

Klik hier voor meer foto’s van de avond.X