Eerste kalender ‘Oud Roze 2023’ overhandigd aan roze ouderen!

Vandaag ontvingen drie roze ouderen van De Roze Salon van Stichting Humanitas Rotterdam de eerste kalender ‘Oud Roze 2023’, uit handen van initiatiefnemers Nicole van Namen (Handen van Humanitas) en Remco Lange (Carnero Concept & Creatie). Zij sloegen de handen ineen om roze ouderen in verpleeghuizen een hart onder riem te steken en samen te strijden voor een veilige woon-leefomgeving.

Nicole en Remco bundelden hun krachten met Richard van den Thoorn, evenorganisator op het Grafisch Lyceum Rotterdam en studenten van de opleiding fotografie, allround mediamaker en media vormgever. De opdracht aan de studenten was eenvoudig en helder. Ontwerp iets met het thema oud roze. Maar liefst 24 van de in totaal 52 ingezonden beelden werden uitgekozen door de vakjury. De 24 winnaars werden vandaag onthuld en hebben een plek bemachtigd op de kalender.

Daarnaast zijn alle 52 inzendingen te zien in de expositie ‘Oud Roze’, die vandaag van start is gegaan in het Grafische Lyceum en over een week op 5 locaties van Stichting Humanitas te bewonderen zal zijn. De kalender is onderdeel van de campagne ‘Oud Roze. Gewoon liefde voor iedereen’ en is hier te koop.

 


X