Gratis winkelen in tijdelijke webshop was groot succes!

Handen van Humanitas had weer zoiets gaafs! En wederom een geweldige samenwerking met Bijenkorf Rotterdam. Vanaf maandag 3 mei om 08:00uur opende Handen van Humanitas de digitale deur van onze tijdelijke ‘Handen van Humanitas-winkel’ op deze website. Maar dit was een heel bijzondere webshop, want alles was gratis!

De webshop is intussen gesloten. Er is ontzettend veel gereageerd! Meer dan 400 bestellingen kwamen binnen en dat vinden wij natuurlijk supergaaf! Alle setjes zijn op dit moment verloot. As we speak zijn de ‘winnaars’ op de hoogte gebracht welk setje zij hebben bemachtigd. Aan hun bestelling in de webshop lieten zij zien te geloven in duurzaamheid en dat kleding een nieuw leven verdient. 

In het kader van duurzaamheid en bewustwording onder de werknemers van de Bijenkorf had Joyce IJsselstijn, department-manager bij Bijenkorf al haar collega’s opgeroepen op zoek te gaan naar mooi gedragen kleding en deze te schenken aan Humanitas. Een prachtig idee en initiatief! Met elkaar maakten ze 130 setjes, schreven voor ieder setje een persoonlijke kaart en pakten ze ze mooi in. Kleding, vaak zo goed als nieuw en soms zelfs nieuw, is natuurlijk zonde om weg te gooien. Die geef je een nieuwe kans! Een duurzame actie en het kost helemaal niets!

Handen van Humanitas en Bijenkorf Rotterdam gaan al een tijdje samen hand in hand in het doen van gave dingen. Een betrokken partner, met een groot warm en oranje hart.

Natuurlijk houden we je op de hoogte van nog meer gave acties. Wil je als een van de eersten op de hoogte zijn van de superleuke acties? Volg ons dat op social media. 

Deel op social media!X