Hello Print serveert verantwoorde en gezonde lunch

Monique Molendijk en Alyssa de Groot, twee Rotterdamse vrouwen met het hart op de goede plek. Beiden werken ze voor Hello Print, een online aanbieder van drukwerk. Het bedrijf kenmerkt zich vooral door haar bedrijfscultuur. En die cultuur is direct merkbaar is in de meest positieve zin van het woord. Monique en Allyssa zijn daar de levende voorbeelden van.

Samenwerken, passie voor het werk, positieve energie en hongerig zijn, dat is wat de werknemers van Hello Print van andere bedrijven onderscheidt. En laat dat ‘hongerige’ nou net datgene zijn waar Monique en Alyssa een grote rol in spelen. Elke dag beginnen ze hun dag vroeg in de ochtend om hun keuken te openen voor het personeel. Met aandacht, passie en liefde bereiden zij elke dag een verantwoord en gezond ontbijt, lunch en een avonddiner voor alle werknemers.

Een belangrijke overeenkomst tussen Hello Print en Humanitas is dat zij iedereen even belangrijk vinden, ongeacht afkomst, voorkeuren, leeftijd of wat dan ook. “Ze zijn er gewoon erg saamhorig, heel collegiaal. Iedereen is gewoon één”, vertelt Monique die pas sinds juni het bedrijf versterkt. “Binnen een week was ik helemaal thuis. Je ziet ook niet wie wat is, iedereen is gewoon hetzelfde.”

Die cultuur bevalt Monique heel erg. CFO van Hello Print Lennart Koch vindt het welzijn van zijn werknemers heel belangrijk. “Daar zien we ook wel de overlap tussen Hello Print, waar de werknemer centraal staat en Humanitas waar het welzijn van mensen in het algemeen en sommige groepen in het bijzonder centraal staan.”

Het is daarom ook niet voor niets dat Hello Print en Handen van Humanitas de handen ineen slaan. “We gaan een lekkere en gezonde lunch maken voor alle bewoners en medewerkers van Humanitas in Hoek van Holland”, belooft Monique.

En zo geschiedde. Half december brachten Monique en Alyssa ruim 100 ingepakte heerlijke lunches naar de locatie Bertus Bliek in Hoek van Holland. Zij werden opgewacht door hongerige medewerkers, bewoners en manager Leonie Pasqual, die de dames van Hello Print enorm bedankte voor hun gulheid en aandacht voor de bewoners en medewerkers.

Deel op social media!X